Relæ X Frændekilde


Efter måneder i forskudt vinterhi og med sommerens snarlige kommen drager Relæ fra stenbroen og nordpå. Kokkene skal strække benene og hive lidt frisk luft og inspiration ind så fra 1. juli og 6 uger frem vil Relæ slå sine økologisk-gastronomiske folder med en sommerrestaurant på Frændekilde ved Tisvildeleje.

Relæ vil føre den gastronomiske stil videre med en menu skræddersyet til Frændekildes landlige og afslappede rammer. Meget vil blive tilberedt over bål og grøntsagerne fra Farm of Ideas vil være grundlaget for menuen som man kender det fra Relæ.

Menu: 625 kr.
Vinmenu: 475 kr.

Book bord her

Ud over den faste daglige menu vil der også være mulighed for at droppe forbi fra kl. 15.00 til et glas naturvin og en Manfreds Tatar og nyde solnedgangen over de rullende bakker.

Frændekilde har opstillet smukke Glamping faciliteter indrettet af Rabens Saloner og Ferm Living. De vil kunne bookes til overnatning i sammenhæng med middagen så man næste morgen også vil kunne nyde Frændekilde og dets omgivelser. 

Book overnatning her

Find vej til Frændekilde