Mad

Siden juni 2016 har det kreative ansvar for Relæs køkken ligget hos køkkenchef, Jonathan Tam.

Med udgangspunkt i den gastronomiske stil – etableret af indehaver og chefkok, Christian F. Puglisi – har Jonathan tilføjet en stor portion af sin personlighed til de færdige retter på tallerkenen, mens han holder en lige linje til gården, Farm of Ideas.

Med Jonathans store talent og erfaring, giver Relæ dig den mest direkte jord til bord-oplevelse du kan få. Og så til en overkommelig pris.

En sand Relæ-oplevelse.

Harvest of the day:
Menu 495 kr.
Vinmenu 475 kr.

Relæ Experience:
Menu 745 kr.
Vinmenu 695 kr.

+ Tilføjelse af kødservering til plantebaseret menu 195 kr.

Vinliste

Menueksempel

Alle menupriser er inkl. filtreret vand, vores surdejsbrød og olivenolie.

90-100 % af vores råvarer er økologisk certificerede.

Booking